Зареди ЕКТО и вземи 25 промо бонус точки на литър с ЛУКОЙЛ клуб!

15.07.2022 - 31.03.2023

На път за морето, планината или просто в забързания ден към работа в ЛУКОЙЛ те очакват още повече бонуси. Зареди ЕКТО с карта ЛУКОЙЛ клуб и вземи допълнително по 25 промо бонус точки за литър. Направи своето лятно приключение още по-завладяващо с ЛУКОЙЛ и ЕКТО.

Кампанията е валидна от 15.07.22 г. до 31.03.23 г. включително във всички бензиностанции ЛУКОЙЛ, предлагащи горива ЕКТО. При зареждане на EKTO 95, EKTO 100 или ЕКТО Дизел с карта ЛУКОЙЛ клуб се начисляват допълнително по 25 промо бонус точки на литър.

Промо бонус точките по тази кампания, натрупани през текущия месец, са валидни до края на следващия. След изтичане на валидността, неизползваните промо бонус точки се анулират.

Бонус точките по основната Програма ЛУКОЙЛ клуб продължават да се начисляват наред с промо бонус точките по тази Кампания според нивото на клиента и са с валидност съгласно общите условия на Програмата.

В кампанията не участват фирмени карти с отложено плащане, карти на пенсионни дружества и карти по партньорски програми.

Списъкът с бензиностанциите, предлагащи ЕКТО горива тук.

Вижте всички актуални промоции на lukoil.bg

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата.
Политика за бисквитките

Съгласен съм