ЗАРЕДЕНИ ЗА ВАКАНЦИЯ!

Ново, емоционално преживяване с твоята ЛУКОЙЛ-клуб карта!

01.08.2020 - 27.09.2020

Преброй уикендите до 27 септември! Сега всяка седмица до 27-и семтември, в дните от петък до неделя, в ЛУКОЙЛ ще намерите страхотни предложения, които ще направят ваканционните дни незабравими! Стегнахте ли багажа? Очакваме ви, за да сте заредени за ваканция!

Морски залез, планински гледки, градска среща с приятели или идилия на село? На където и да си се запътил или от където и да се връщаш, ние имаме за теб нови неустоими предложения, създадени за незабравими ваканционни мигове:

Отстъпка от 15ст. на литърс Специална отстъпка* от 15 ст на литър за премиум горива ЕCТО! Виж какво може да постигне колата ти със силата на ЕCТО! Не забравяй – Porsche също избира ECTO!
Отстъпка от 15ст. на литърс Цели 5 бонус-точки* за А95Н и Супер Дизел (4 допълнителни точки в петък, 2 допълнителни точки в събота и в неделя). Можеш да използваш натрупаните точки за покупка на горива и стоки в обектите ни, за да заредиш повече – себе си или колата – при следващото спиране!
Отстъпка от 15ст. на литърс 10% отстъпка* на фрешове, шоколади ,,Roshen‘‘, течност за чистачки ,,Лукойл‘‘ 4 л и други избрани продукти в магазините**.


 

*Промоционалните предложения са валидни при използване на карти за лоялност ЛУКОЙЛ-клуб за физически лица

**Според наличностите в обектите

Зареди се за ваканция с карта ЛУКОЙЛ-клуб всяка седмица, в дните от петък до неделя, в периода от 1 август до 27 септември!

 

Вижте всички актуални промоции на lukoil.bg

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата.
Политика за бисквитките

Съгласен съм