Често задавани въпроси


Програмата за лоялност„ЛУКОЙЛ-Клуб“ е програма за клиентите на бензиностанциите от веригата ЛУКОЙЛ, при която за всяка покупка на гориво клиентът получава бонус точки и може да ги използва в мини-маркетите на веригата (наричана по-долу Програмата).


За да участвате в Програмата, трябва да регистрирате и активирате карта „ЛУКОЙЛ Клуб“.


Може да създадете БЕЗПЛАТНО електронна карта ЛУКОЙЛ Клуб в мобилното ни приложение или да закупите карта пластика в обектите от веригата ЛУКОЙЛ на стойност 2 лева (ако е в наличност).


Можете да регистрирате и активирате картата по три начина:

1. Посредством мобилно приложение ЛУКОЙЛ Клуб. Потърси в Play, AppGallery и App store за Android, Huawei и iOS.

2. Собственоръчно на сайта club.lukoil.bg.

3. На всяка бензиностанция ЛУКОЙЛ при касиера.

4. На телефона на Горещата линия с помощта на оператора.


Новият етап на програмата за лоялност “ЛУКОЙЛ Клуб” стартира на 01.02.2023, и от този момент в зависимост от количество на закупено гориво с карта получавате бонус точки.


С правилата на Програмата можете да се запознаете на club.lukoil.bg или в Мобилното приложение.


Примери:

А) При закупени 10,45 литра Супер Дизел с карта „ЛУКОЙЛ Клуб“, ниво „Сребро“ се начисляват 10 литра х 4 бонус точки/литър = 40 бонус точки.

Б) При закупени 10,97 литра Супер Дизел с карта „ЛУКОЙЛ Клуб“, ниво „Сребро“ се начисляват 11 литра х 4 бонус точки/литър = 44 бонус точки.

В) Ако в текущия тримесечен период на програмата са закупени общо 250 литра с карта „ЛУКОЙЛ Клуб“ и е достигнато ниво Сребро, в следващия тримесечен период от Програмата клиентът използва преференциите на ниво Сребро. За всеки следващ период преференциите се определят от нивото на потребление, достигнато в текущия период. Следователно клиентът трябва да зареди минимум 100 л, за да запази преференциите на ниво Сребро. Ако в новия текущ тримесечен период са закупени 350 литра с карта „ЛУКОЙЛ Клуб“ и е достигнато ниво Злато, в следващия тримесечен период се използват преференциите на ниво Злато. Ако обаче са заредени под 100 л, за следващия период клиента преминава в условията на ниво Бронз.


Бонус точки се начисляват при покупка на горива и определени стоки в  мини-маркетите от верига бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Пример:

При закупуване с карта „ЛУКОЙЛ клуб“ на ниво Сребро на стоки, отговарящи на условията за начисляване на бонус точки, на стойност 10 лв. клиентът получава 5 бонус точки, при стойност от 7,50 лв. – получава 3 бонус точки.


Бонус точките могат да бъдат използвани за заплащане на стоки в мини-маркетите на обектите от веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ. Бонус точките не могат да се използват при покупка на горива, лотарийни билети, винетки и тютюневи изделия. Сумата на използваните бонус точки се приспада от цената на съответната покупка.


1 (една) бонус точка е равна на 0,01 лева (1 стотинка) с включен ДДС.

Имате право да използвате бонус точките си при покупка на стоки от мини -маркетите (освен горива, лотарийни билети, винетки и тютюневи изделия).


За да използвате бонус точки, по картовата сметка трябва да бъдат натрупани 1 и повече бонус точки (равностойност на 0,01 лев).

Може да се направи и пълно, и частично заплащане с бонус точки. Стойността на използваните бонус точки се отбелязва на касовия бон като размер на отстъпката.


Бонус точките натрупани в Програмата ЛУКОЙЛ Клуб имат следната валидност:


Броят на натрупаните по Вашата карта бонус точки (включително бонус точките от текуща покупка) се отбелязват в касовия бон и на клиентския дисплей в касовата зона на бензиностанцията за всяка текуща покупка.
Можете да правите справка за натрупаните от Вас бонус точки посредством приложението ЛУКОЙЛ Клуб, на електронен адрес club.lukoil.bg или на телефона на Гореща линия 0800 20 220.


За да натрупвате и ползвате бонус точки, трябва единствено да имате активирана карта „ЛУКОЙЛ Клуб“ на Ваше име, която да предоставите при покупка на гориво, за да бъде маркирана. Бонус точките се начисляват автоматично.


Не, тези карти не участват в Програмата и по тях не се натрупват бонус точки.
Бонус точки се натрупват само и единствено по карта „ЛУКОЙЛ Клуб“, която е бяла с червени линии.


Имате право да използвате бонус точките си при покупка само на стоки с ИЗКЛЮЧЕНИЕ на тютюневи изделия, лотарийни билети и винетки.


Необходимо е първо да се деактивира изгубената Ви карта, да се установи количеството натрупани точки до момента на деактивирането ѝ и след това да се активира нова на Ваше име и същия телефонен номер, за да може точките Ви да бъдат прехвърлени.


Да, Вие можете да деактивирате лично картата си „ЛУКОЙЛ Клуб“ с помощта на служител на Картов отдел на „ЛУКОЙЛ-България ЕООД“ чрез телефона на Горещата линия 0800 20 220.


Да, Вие можете да промените личните си данни, като позвъните на оператор или сътрудник на Картовия отдел на телефона на Горещата линия 0800 20 220. Единствено не може да промените телефонният си номер при вече съществуваща регистрация.


Да, Вие имате право да прекратите участието си в Програмата, когато пожелаете, като престанете да използвате картата си „ЛУКОЙЛ Клуб“ при покупка на гориво в бензиностанции ЛУКОЙЛ.


Освен натрупването и използването на бонус точки в мини-маркетите на бензиностанции ЛУКОЙЛ, участието в Програмата дава право на участие в промоциите, специалните оферти, томболите и партньорските промоции във веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата.
Политика за бисквитките

Съгласен съм