Често задавани въпроси


Програмата за лоялност„ЛУКОЙЛ-Клуб“ е програма за клиентите на бензиностанциите от веригата ЛУКОЙЛ, при която за всяка покупка на гориво клиентът получава бонус точки и може да ги използва в мини-маркетите на веригата (наричана по-долу Програмата).


За да участвате в Програмата, трябва да регистрирате и активирате карта „ЛУКОЙЛ-Клуб“.


Можете да получите и активирате БЕЗПЛАТНО карта „ЛУКОЙЛ-Клуб“ на всяка бензиностанция от веригата ЛУКОЙЛ (ако е в наличност)


Можете да регистрирате и активирате картата по три начина:

1. Посредством мобилно приложение ЛУКОЙЛ Клуб. Потърси в Play и App store за Android и iOS.

2. Собственоръчно на сайта club.lukoil.bg.

3. На всяка бензиностанция ЛУКОЙЛ при касиера.

4. На телефона на Горещата линия с помощта на оператора.


Новият етап на програмата за лоялност “ЛУКОЙЛ Клуб” стартира на 01.02.2020, и от този момент в зависимост от количество на закупено гориво с карта получавате бонус точки.


С правилата на Програмата можете да се запознаете на club.lukoil.bg или от листовката на касите на бензиностанции ЛУКОЙЛ.


Примери:

А) При закупени 10,45 литра супер дизел с карта „Лукойл клуб“, ниво „Сребро“ се начисляват 10 литра х 3 бонус точки/литър = 30 бонус точки.

Б) При закупени 10,97 литра супер дизел с карта „Лукойл клуб“, ниво „Сребро“ се начисляват 11 литра х 3 бонус точки/литър = 33 бонус точки.

В) От началото на програмата са закупени 47 литра с карта „Лукойл клуб“. С последващо зареждане с един касов бон се закупуват 20 литра. Общият брой закупени литри с картата става 67 литра. За покупката не се начисляват бонус точки, а картата получава ниво „Бронз“. При следващата покупка се начисляват бонус точки по картата, ниво „бронз“.


Бонус точки се начисляват само при покупка на горива.
Бонус точки не се начисляват при покупка на стоки от мини-маркета или услуги.

Бонус точките могат да бъдат използвани от Участниците в Програмата при закупуване на горива и/или стоки в мини-маркетите на бензиностанциите от веригата ЛУКОЙЛ. С бонус точки не могат да бъдат купувани лотарийни билети, винетки и тютюневи изделия. Сумата на използваните бонус точки се приспада от цената на съответната покупка.

1 (една) бонус точка е равна на 0,01 лева (1 стотинка) с включен ДДС.

Имате право да използвате бонус точките си при покупка на горива и стоки (освен лотарийни билети, винетки и тютюневи изделия).

За да използвате бонус точки, по картовата сметка трябва да бъдат натрупани 1 и повече бонус точки (равностойност на 0,01 лев).

Може да се направи и пълно, и частично заплащане с бонус точки. Стойността на използваните банус точки се отбелязва на касовия бон като размер на отстъпката.

Да, можете да използвате останалите бонус точки при следващи покупки до 31.12.2020г. включително.


Натрупаните бонус точки са валидни до 23:59 часа на 31.12.2020 г. След този момент натрупаните през годината бонус точки автоматично се анулират.


Броят на натрупаните по Вашата карта бонус точки (включително бонус точките от текуща покупка) се отбелязват в касовия бон и на клиентския дисплей в касовата зона на бензиностанцията за всяка текуща покупка.
Можете да правите справка за натрупаните от Вас бонус точки посредством приложението ЛУКОЙЛ Клубм, на електронен адрес club.lukoil.bg или на телефона на Гореща линия 0800 20 220.


За да натрупвате и ползвате бонус точки, трябва единствено да имате активирана карта „ЛУКОЙЛ-Клуб“ на Ваше име, която да предоставите при покупка на гориво, за да бъде маркирана. Бонус точките се начисляват автоматично.

Не, тези карти не участват в Програмата и по тях не се натрупват бонус точки.
Бонус точки се натрупват само и единствено по карта „ЛУКОЙЛ-Клуб“, която е бяла с червени линии.


Имате право да използвате бонус точките си при покупка на горива и всякакви стоки С ИЗКЛЮЧЕНИЕ на тютюневи изделия, лотарийни билети, винетки.

Необходимо е първо да се деактивира изгубената Ви карта, да се установи количеството натрупани точки до момента на деактивирането ѝ и след това да се активира нова на Ваше име и същия телефонен номер, за да може точките Ви да бъдат прехвърлени.

Да, Вие можете да деактивирате лично картата си „ЛУКОЙЛ-Клуб“ с помощта на служител на Картов отдел на „ЛУКОЙЛ-България ЕООД“ чрез телефона на Горещата линия 0800 20 220.

Да, Вие можете да промените личните си данни, като позвъните на оператор или сътрудник на Картовия отдел на телефона на Горещата линия 0800 20 220.


Да, Вие имате право да прекратите участието си в Програмата, когато пожелаете, като престанете да използвате картата си „ЛУКОЙЛ-Клуб“ при покупка на гориво в бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Освен натрупването и използването на бонус точки в мини-маркетите на бензиностанции ЛУКОЙЛ, участието в Програмата дава право на участие в промоциите, специалните оферти, томболите и партньорските промоции във веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата.
Политика за бисквитките

Съгласен съм