Предимства в магазин

Вече имаш възможност да трупаш бонус точки, когато пазаруваш от магазина и кафе зоната.
Разбери тук кои са продуктите и категориите, които ти носят бонус точки всеки месец.

Card

При покупка на определени стоки в мини-маркетите на бензиностанции ЛУКОЙЛ с клубна карта „ЛУКОЙЛ Клуб“ се начисляват бонус точки, както следва: за всеки 2 лева, изразходвани в рамките на една покупка, отразена на 1 касова бележка, се начислява 1 бонус точка.

Продукт на месеца

Кроасан с шоколад

Top product

Продукти от категория Авто масла

Продуктите от категория Авто масла, на които се начисляват бонус точки при покупка, са изрично обозначени на място в мини-маркетите на бензиностанции ЛУКОЙЛ. По-долу показаните продукти от категорията са предназначени за визуализация. ЛУКОЙЛ България си запазва правото да не предлага някои продукти от категорията на един или повече свои обекти от веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Продукти от категория Авто аксесоари

Продуктите от категория Авто аксесоари, на които се начисляват бонус точки при покупка, са изрично обозначени на място в мини-маркетите на бензиностанции ЛУКОЙЛ. По-долу показаните продукти от категорията са предназначени за визуализация. ЛУКОЙЛ България си запазва правото да не предлага някои продукти от категорията на един или повече свои обекти от веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата.
Политика за бисквитките

Съгласен съм